Wat anderen over ons zeggen

Fijne begeleiding

ik ben heel erg tevreden over verloskundigenpraktijk Asten-Someren. Alle verloskundigen en assistentes zijn professioneel, staan je goed te woord en zijn er echt voor je.

Ik heb twee heel verschillende zwangerschappen gehad. Waarbij het bij de eerste een vroeggeboorte was en ze het dus al vroeg uit handen moesten geven. Maar ze bleven contact houden en interesse tonen en was er een luisterend oor. De tweede zwangerschap verliep gelukkig anders, maar er was ook alle begrip voor mijn onzekerheid en angst om niet weer een vroeggeboorte te krijgen. Uiteindelijk heeft Lieke mijn bevalling mogen doen en me er perfect doorheen geholpen waardoor ik op alles positief terug kan kijken.

Bedankt!

Ik stuur jullie deze mail om jullie te bedanken voor de goede zorg die ik heb gehad tijdens de zwangerschap van onze Rosie. Ondanks dat ik een medische indicatie had en daardoor zorg in het ziekenhuis nodig had, was ik bij jullie altijd welkom! Mede door deze gedeelde zorg en de superfijne tips van jullie is een inleiding niet nodig geweest en is dat infuus met weeën opwekkers, waar ik zo tegen op zag, me bespaard gebleven. Nu heb ik een hele rustige start van de bevalling mogen ervaren waar ik super goed op terug kijk. 

Duizendmaal dank dus voor jullie tips. Als ik die niet had gehad was het voor mijn gevoel toch anders gelopen!

Verloskundigenpraktijk Asten-Someren, zoals zorg hoort te zijn

Wat ben ik blij dat ik drie jaar geleden bij Verloskundigenpraktijk Asten-Someren terecht ben gekomen. Tijdens mijn twee zwangerschappen heb ik mogen ervaren hoe kundig, vriendelijk, betrokken, laagdrempelig, persoonlijk en gezellig het team van de praktijk is. Al tijdens het eerste telefonische contact voelde het goed. Een warm welkom met duidelijk advies, dat kan ik me nog herinneren. Vele afspraken en controles volgden en ik kan pagina’s vol schrijven over mijn positieve ervaringen gedurende die tijd. Een tijd die verschillende uitdagingen met zich mee bracht. Waar het op neer komt is dat Verloskundigenpraktijk Asten-Someren zorg levert zoals deze in mijn ogen hoort te zijn en dat gun ik iedereen. Met frisse tegenzin zwaai ik af, want ik ga ze missen. En eigenlijk zegt dat al genoeg. Bedankt! 

Top team!

Wij kunnen niet meer zeggen dan dat wij het echt een top team vinden in een fijne praktijk. Vanaf de eerste echo die we kregen bij 7-8 weken tot aan de bevalling is verloskundigenpraktijk Asten-Someren ons goed bevallen. We voelde ons welkom bij alle dames. Ook toen we een extra 22 weken echo moesten gaan krijgen belden ze ons op om ons gerust te stellen. Dit vonden we erg attent en fijn. Daarnaast was er altijd tijd en ruimte voor een praatje. Ook naast de echo’s, dus tijdens de controle afspraken wordt je goed begeleidt en ontvang je alle benodigde info. Ook wordt er goed mee gedacht en advies gegeven. Met name over de pijnstilling tijdens de bevalling of over het eventueel strippen omdat ik de uitgerekende datum gepasseerd was. Ook tijdens de bevalling werden we serieus genomen en is er gezorgd dat ik op tijd pijnstilling kreeg en werd er goed ingeschat dat ik dit wel nodig had. Wij kunnen de praktijk iedereen aanraden en mocht er ooit een tweede mogen komen dan zien jullie ons zeker terug!

Hier komt een titel of een quote uit de de review te staan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

Op werkdagen wordt tussen 8.30 en 13.00 uur de telefoon beantwoord door een van onze assistentes. Voor al je vragen, het maken of verzetten van afspraken kun je dan bellen. Indien nodig zal de assistente overleggen met de dienstdoende verloskundige.

Uiteraard zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Indien er sprake is van dringende vragen of ongerustheid (wat niet kan wachten tot de volgende werkdag) bevallingen of spoed kun je op ieder tijdstip bellen. Indien we de telefoon niet direct kunnen opnemen mag je op 1 toetsen. Je wordt dan direct doorgeschakeld naar onze spoedlijn.

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Praktijkruimte Asten Gezondheidscentrum Campanula
Floralaan 26
5721 CV Asten
Nederland
Praktijkruimte Someren Gezondheidscentrum Het Wijkgebouw
Kerkstraat 6c
5711 GV Someren
Nederland
Postadres Gezondheidscentrum Campanula
Floralaan 26
5721 CV Asten
Nederland