De praktijk

Onze praktijk bestaat uit een hecht team van verloskundigen en praktijkassistentes. Met jarenlange ervaring helpen wij jou en je partner zo goed mogelijk door deze zeer bijzondere fase in jullie leven.  Wanneer je zwanger bent word je tijdens de zwangerschap controles niet gekoppeld aan één verloskundige maar leer je ons allemaal kennen, zodat je bekend bent met degene die uiteindelijk bij je bevalling of kraamcontrole zal zijn.

Wij staan voor je klaar

Samen begeleiden we jullie tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Gedurende deze periode staan wij 24/7 voor jullie klaar. 

Ons doel: Samen de zorg bieden die zowel bij jullie als bij ons past met als uiteindelijk doel; gezondheid van moeder en kind en een goede ervaring om op terug te kijken.

Onze ervaring en expertise

Met ruim 70 jaar ervaring kunnen wij de verloskundige zorg bieden die van ons verwacht wordt. We bekijken per cliënte, in samenwerking met de ziekenhuizen, welk zorgpad aansluit gedurende je zwangerschap en bevalling. Tevens kijken we met jullie als aanstaande ouders wat de wensen zijn. Zo kunnen we samen met jullie zorg op maat leveren. Met daarnaast onze eigen expertise op het gebied van echoscopie, coaching en anticonceptie kunnen wij de zorg optimaliseren en breder trekken.

Ons team

Werkgebied:

Ons werkgebied omvat Asten, Asten-Heusden, Lierop, Meijel, Ommel, Someren, Someren-Heide en Someren-Eind.

Contact:

Locatie Asten:
Floralaan 26
5721 CV Asten

Locatie Someren:
Kerkstraat 6c (het Wijkgebouw)
5711 GV Someren

Telefoonnummer:
0493-493318

Bereikbaarheid:

Op werkdagen wordt tussen 8.30 en 13.00 uur de telefoon beantwoord door een van onze assistentes. Voor al je vragen, het maken of verzetten van afspraken kun je dan bellen. Indien nodig zal de assistente overleggen met de dienstdoende verloskundige.

Uiteraard zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Indien er sprake is van dringende vragen of ongerustheid (wat niet kan wachten tot de volgende dag) bevallingen of spoed kun je op ieder tijdstip bellen. Indien we de telefoon niet direct kunnen opnemen, hoor je een bericht waarin wordt gezegd dat je 1 mag intoetsen. Je wordt dan doorgeschakeld naar de spoedlijn.

Je kan ons ook bereiken per mail. We streven ernaar om e-mails binnen 48u te lezen en te beantwoorden.

E-mail
info@verloskundigenastensomeren.nl

Volg je ons ook op Facebook en Instagram?

Stagiaires:

Wij zijn een opleidingspraktijk voor studenten van de Academie voor Verloskunde in Maastricht. Dat betekent dat er regelmatig stagiaires aanwezig zijn tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Zij leren onder onze begeleiding het beroep dat wij uitoefenen. Afhankelijk van het niveau van de stagiaire zal zij meekijken en handelingen verrichten. Indien je liever geen stagiaire wil mag je dit te allen tijde aan ons doorgeven.

 

Op werkdagen wordt tussen 8.30 en 13.00 uur de telefoon beantwoord door een van onze assistentes. Voor al je vragen, het maken of verzetten van afspraken kun je dan bellen. Indien nodig zal de assistente overleggen met de dienstdoende verloskundige.

Uiteraard zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Indien er sprake is van dringende vragen of ongerustheid (wat niet kan wachten tot de volgende werkdag) bevallingen of spoed kun je op ieder tijdstip bellen. Indien we de telefoon niet direct kunnen opnemen mag je op 1 toetsen. Je wordt dan direct doorgeschakeld naar onze spoedlijn.

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Praktijkruimte Asten Gezondheidscentrum Campanula
Floralaan 26
5721 CV Asten
Nederland
Praktijkruimte Someren Gezondheidscentrum Het Wijkgebouw
Kerkstraat 6c
5711 GV Someren
Nederland
Postadres Gezondheidscentrum Campanula
Floralaan 26
5721 CV Asten
Nederland