Geslachtsbepaling

Wij maken ook geslachtsbepalingsecho's bij ons in de praktijk!

Naast de medische echo’s kan je bij ons ook terecht voor het maken van een geslachtsbepalingsecho. Vanaf ongeveer 15 weken kunnen wij een zo’n maken. Tijdens deze echo kun je je baby bewonderen en krijg je te horen of het een jongen of een meisje is. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om de uitslag mee te krijgen in een dichte envelop.

Het is van belang om te weten dat we bij een pret-echo niet medisch naar de baby kijken. 

De kosten van een geslachtsbepalingsecho zijn €30,-. Dit kan je direct met gepast contact geld of per pin afrekenen op de praktijk.

Wat je van ons kunt verwachten

Ervaring

Met ruim 70 jaar ervaring staan wij voor jullie klaar. Met deze ervaring staan wij open voor nieuwe ontwikkelingen en nemen dit mee in de zorg die we jullie aanbieden.

Laagdrempelig contact

We vinden het belangrijk om laagdrempelig bereikbaar te zijn. In de ochtend tussen 8.30u - 13.00u kun je terecht voor al je vragen. Indien er sprake is van ongerustheid, bevallingen of spoed zijn we 24/7 bereikbaar en staan we voor je klaar.

Controles

Wanneer jullie bij ons onder controle zijn stemmen we samen met jullie af welke zorg er nodig en gewenst is.

Ons team

Wat anderen over ons zeggen

Fijne begeleiding

ik ben heel erg tevreden over verloskundigenpraktijk Asten-Someren. Alle verloskundigen en assistentes zijn professioneel, staan je goed te woord en zijn er echt voor je.

Ik heb twee heel verschillende zwangerschappen gehad. Waarbij het bij de eerste een vroeggeboorte was en ze het dus al vroeg uit handen moesten geven. Maar ze bleven contact houden en interesse tonen en was er een luisterend oor. De tweede zwangerschap verliep gelukkig anders, maar er was ook alle begrip voor mijn onzekerheid en angst om niet weer een vroeggeboorte te krijgen. Uiteindelijk heeft Lieke mijn bevalling mogen doen en me er perfect doorheen geholpen waardoor ik op alles positief terug kan kijken.

Inge
Bedankt!

Ik stuur jullie deze mail om jullie te bedanken voor de goede zorg die ik heb gehad tijdens de zwangerschap van onze Rosie. Ondanks dat ik een medische indicatie had en daardoor zorg in het ziekenhuis nodig had, was ik bij jullie altijd welkom! Mede door deze gedeelde zorg en de superfijne tips van jullie is een inleiding niet nodig geweest en is dat infuus met weeën opwekkers, waar ik zo tegen op zag, me bespaard gebleven. Nu heb ik een hele rustige start van de bevalling mogen ervaren waar ik super goed op terug kijk. 

Duizendmaal dank dus voor jullie tips. Als ik die niet had gehad was het voor mijn gevoel toch anders gelopen!

Nienke van de Laar

Extra echo eigen wens:
Soms zijn er momenten dat je gewoon even een extra keer wil kijken naar je baby. Op zo’n moment kan je kiezen voor een extra echo.
We kijken tijdens deze echo(2D) naar de ligging van jullie kindje, luisteren naar het hartje en maken mooie foto’s en filmpjes. 

Spiraal controle:
Indien er een spiraal is geplaatst kunnen wij 6 weken na de plaatsing een echo maken. Deze echo is een inwendige echo om te beoordelen of de spiraal op de juiste plek in de baarmoeder zit.  

Geslachtsbepalende echo:
Vanaf ongeveer 15 weken kunnen wij een geslachtsbepalende echo maken. Tijdens deze echo kan je je baby bewonderen en krijg je te horen of het een jongen of een meisje is. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om de uitslag mee te krijgen in een dichte envelop.  

Het is van belang om te weten dat we bij een pret-echo niet medisch naar de baby kijken.  

 Tarieven extra echo’s:
Extra echo eigen wens (15 minuten)  €25,-
Echo na plaatsing spiraal in onze praktijk geplaatst  €25,30
Echo na plaatsing spiraal elders (bijv. huisarts)  €45,-
Geslachtsbepalende echo  €30,-

Op werkdagen wordt tussen 8.30 en 13.00 uur de telefoon beantwoord door een van onze assistentes. Voor al je vragen, het maken of verzetten van afspraken kun je dan bellen. Indien nodig zal de assistente overleggen met de dienstdoende verloskundige.

Uiteraard zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Indien er sprake is van dringende vragen of ongerustheid (wat niet kan wachten tot de volgende werkdag) bevallingen of spoed kun je op ieder tijdstip bellen. Indien we de telefoon niet direct kunnen opnemen mag je op 1 toetsen. Je wordt dan direct doorgeschakeld naar onze spoedlijn.

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Praktijkruimte Asten Gezondheidscentrum Campanula
Floralaan 26
5721 CV Asten
Nederland
Praktijkruimte Someren Gezondheidscentrum Het Wijkgebouw
Kerkstraat 6c
5711 GV Someren
Nederland
Postadres Gezondheidscentrum Campanula
Floralaan 26
5721 CV Asten
Nederland