Samenwerkingen

Om jullie zwangerschap zo veilig en fijn mogelijk te laten verlopen hebben wij met het Anna ziekenhuis in Geldrop en het Elkerliek ziekenhuis in Helmond een hele goede samenwerking. Wij hebben regelmatig overleg en trainingen. Als iets in jullie zwangerschap, bevalling of kraambed anders verloopt dan we dachten, kunnen wij laagdrempelig overleggen met de verloskundigen en gynaecologen van deze ziekenhuizen. Als het nodig is, ben je ook bij hen in veilige, warme handen. Klik op 'meer informatie' om nog uitgebreidere informatie te vinden over onze samenwerkingen.

Onderzoeken

Voor onze diagnostiek werken wij samen met Diagnostiek voor U. Samen met de laboratoria van het Annaziekenhuis en het Elkerliek ziekenhuis nemen zij bloed af tijdens de zwangerschap. Diagnostiek voor U maakt ook de echo’s die in onze praktijk (nog) niet gemaakt kunnen worden. Zij hebben locaties in Eindhoven en in het Anna ziekenhuis in Geldrop.

Verloskundigen in de regio

Met de verloskundigen in onze regio hebben wij regelmatig overleg en trainingen. In geval van grote nood (omdat wij een groot en flexibel team hebben zal dat zelden nodig zijn) kunnen wij een beroep doen op hen.

Ons team

Kraamzorg organisaties:

Jullie zijn vrij om de kraamzorg te kiezen waar jullie je goed bij voelen. Met deze kraamzorg organisaties werken wij vaker samen:
De Zorgboog
Mediplan
Kraamzorg collectief
Liev Kraamzorg
Kraamzus
Peets kraamzorg

Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV):

Samen met onder andere de gynaecologen, verloskundigen en kinderartsen van het Anna ziekenhuis en verloskundigen uit de regio vormen wij het verloskundig Samenwerkingsverband ANNA (VSV ANNA). In dit VSV bespreken wij hoe we jullie zwangerschap zo veilig en fijn mogelijk kunnen laten verlopen. We maken richtlijnen, we trainen samen en we hebben (bijna dagelijks) laagdrempelig overleg over allerlei zaken. Omdat wij elkaar zo goed kennen, verloopt een overdracht tijdens de zwangerschap of bevalling vaak heel vlot. Binnen het VSV ANNA weten wij van elkaar wat wij en onze zwangeren, barenden en kraamvrouwen belangrijk vinden en doen we ons best om alles zo in te richten om aan al die wensen te voldoen.  

 Met het VSV ANNA verzorgen wij acht keer per jaar een (online) voorlichtingsavond over de bevalling. Hierin komen verloskundigen uit de regio en medewerkers van het ziekenhuis aan het woord die je alles vertellen over normale bevallingen en bevallingen die anders lopen. Ook is het mogelijk een rondleiding te krijgen over de kraamsuites in het Annziekenhuis.  Je kunt je hier kosteloos voor inschrijven.

Contactgegevens:

Anna ziekenhuis
Bogardeind 2
5664 EH Geldrop
Tel: 040 – 286 4040
Website: Geboortecentrum – Anna ziekenhuis Geldrop

Elkerliek ziekenhuis
Wesselmanlaan 25
5707 HA Helmond
Tel: 0492 – 59 55 55
Website: Centrum Geboorte & Gezin – Elkerliek ziekenhuis Helmond

Diagnostiek voor u
Locatie: Stratumsedijk 28a 5611 NE Eindhoven
Locatie: Boschdijk 1119 5626 AG Eindhoven
Tel: 088 – 21 41 149
Website: Diagnostiek voor u

Op werkdagen wordt tussen 8.30 en 13.00 uur de telefoon beantwoord door een van onze assistentes. Voor al je vragen, het maken of verzetten van afspraken kun je dan bellen. Indien nodig zal de assistente overleggen met de dienstdoende verloskundige.

Uiteraard zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Indien er sprake is van dringende vragen of ongerustheid (wat niet kan wachten tot de volgende werkdag) bevallingen of spoed kun je op ieder tijdstip bellen. Indien we de telefoon niet direct kunnen opnemen mag je op 1 toetsen. Je wordt dan direct doorgeschakeld naar onze spoedlijn.

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Praktijkruimte Asten Gezondheidscentrum Campanula
Floralaan 26
5721 CV Asten
Nederland
Praktijkruimte Someren Gezondheidscentrum Het Wijkgebouw
Kerkstraat 6c
5711 GV Someren
Nederland
Postadres Gezondheidscentrum Campanula
Floralaan 26
5721 CV Asten
Nederland